Detectivi Bucuresti

Suntem o echipa de Detectivi Bucuresti care ofera o gama variata de servicii, bazate pe experienta noastra acumulata in ani de activitate. In aceasta perioada am participat la numeroase investigatii private din domenii diferite, astfel incat in prezent putem aborda personalizat si eficient orice situatie cu care ne confruntam. De asemenea, dispunem si de toata logistica si tehnologia necesara pentru a obtine informatiile rapid si eficient.

Detectivi Bucuresti - Servicii speciale ale detectivilor privati

Cand apelezi la o agentie de detectivi particulari, aceasta iti poate oferi o gama larga de servicii. Instalarea camerelor, in interiorul si in afara unei companii, poate face parte dintr-un serviciu special oferit de o agentie de detectivi.

Cele mai comune servicii pe care le ofera agentiile de detectivi Bucuresti sunt urmarirea unei persoane, realizarea de fotografii si scanarea amprentelor. Exista, de asemenea, alte servicii cunoscute sub numele de servicii speciale. Acestea includ, de exemplu, analiza riscului, spionajul si contraspionajul, printre altele.

Analiza de risc este un termen general care defineste aplicarea metodelor de sondaj pentru a evalua riscurile potentiale pe care le poate asuma un subiect sau o afacere. In cazul acestora din urma, este necesar sa se protejeze procesele, comunicatiile si software-ul pentru a evita orice risc de diseminare ilegala a informatiilor private ale companiei in cauza. Detectivii privati scriu un raport privind riscurile potentiale si ofera sfaturi despre cum sa imbunatateasca anumite proceduri.

Atunci cand este solicitata o interventie privind spionajul industrial sau financiar detectivul va folosi echipamente de supraveghere electronica si acest lucru in spatiile companiei sau in locurile unde considera ca este necesar.  Toate acestea sunt obtinute cu ajutorul unui angajat care va urma evolutia echipei de supraveghere intr-un mod relevant, sau, dupa caz, cu ajutorul unui tert, care intra in incinta si instaleaza echipamentul de spionaj necesar.

Contraspionajul implica urmarirea anumitor persoane sau grupuri de oameni pentru a afla daca sunt spioni sub acoperire care se ascund ca angajati intr-o afacere sau sub contract cu un tert, pentru beneficii financiare reciproce sau ca un nou angajat care cere doar o pozitie noua. In realitate, ceea ce doresc sunt toate informatiile companiei pentru a le impartasi cu persoanele care au folosit-o sau pentru a le vinde celui mai mare ofertant.

Un alt serviciu special este monitorizarea miscarilor angajatilor in interiorul si in afara organizatiei. Daca este necesar, investigatorul poate, in timp, sa construiasca o relatie cu acestia pentru a facilita urmarirea acestora in afara companiei.