Atunci cand alevi sa lucrezi cu un detectiv privat Ilfov, echipa noastra iti pune la dispozitie cele mai bune servicii din domeniu, dar si toate informatiile de care ai nevoie pentru a intelege modul in care investigatia va decurge. Astazi iti explicam mai multe precautii in ceea ce priveste investigatiile facute de un detectiv privat, de care sa tii cont atunci cand vrei sa lucrezi cu un astfel de specialist.
Detectiv privat Ilfov - Precautii privind investigatia unui detectiv privat
Atunci cand cineva decide sa utilizeze serviciile unui detectiv privat Ilfov pentru a obtine dovezi sau informatii utile pentru procedurile legale, este important ca acesta sa ramana discret cu privire la demersul sau.
Experienta generala demonstreaza ca destul de des au existat persoane care au incercat sa isi desfasoare singure investigatia ca mai apoi, in fata incapacitatii de a colecta datele de care avea envoie, sa se hotarasca sa incredinteze aceasta misiune unui profesionist. Insa prima sa incercare de a face lucrurile de unul singur nu a avut alt rezultat decat sa avertizeze individul sau indivizii respectivi ca vor fi cercetati, ceea ce ajunge sa ingreuneze munca pe care o preia detectivul particular.
De asemenea, este important sa nu incercati sa colectati singuri dovezile, sa puneti intrebari directionate unui membru de familie, prieten, colaborator sau chiar angajatorului persoanei pe care doriti sa o investigati, deoarece aceste actiuni care au loc inainte de o investigatie privata sau in timpul acesteia risca sa compromita buna desfasurare a urmaririi profesionistului.
Aceste sfaturi se aplica si atunci cand ancheta este in curs, nu numai inainte de aceasta. Discretia ramane esentiala in orice situatie si este chiar inutil pentru client sa ii demonstreze persoanei aflate in ancheta, ca stie totul la momentul respectiv.
O precautie elementara consta in a nu lasa documentele contractuale situate in jurul persoanei anchetate, deoarece acestea i-ar putea indica faptul ca s-a apelat la serviciile unui detectiv particular (contract de mandat, carte de vizita, numar de telefon etc.). Aceste indicii ar putea ajunge la persoana „urmarita” si, astfel, ar dauna misiunii.
Aceste indiscretii pot modifica activitatea investigatorului si pot priva clientul de informatii valoroase sau dovezi esentiale pentru actiunea sa legala.
Succesul unei investigatii private depinde, asadar, de aceste trei reguli: experienta, competenta si seriozitatea detectivului privat, discretia absoluta a clientului si actiune cunoscuta de catre avocatul clientului si in acord cu recomandarile sale. Cand aceste reguli sunt respectate, succesul este unul garantat.